2 point mod Bjerringbro

Den bedst spillende kamp i denne sæson

I går var vi taget til Bjerringbro. Vi vidste det ikke var en nem opgave. Dog kommer vi rigtig godt fra start af i kampen, forsvaret og målmand tager rigtig godt imod Bjerringbros 7 mod 6 som vi havde trænet en del på. Vi løser det så godt at de går tilbage i 6 mod 6. Angrebet flyder rigtig godt og får spillet os til store chancer, som der for det meste bliver scoret på. Det gør vi kommer godt ike i kampen og tager føringen og bygger bare mere og mere på. Det gør vi går til pause med føringen 20-10.

Efter pausen ville vi gerne komme godt fra start af for at lukke kampen 100% men der er ikke helt den samme fokus, som i første halvleg, dog kommer sejren aldrig rigtig i fare. Da vi har spillet i vores hænder hele kampen igennem, selvom niveauet falder lidt i anden halvleg. Vi vinder kampen 32-22.

Vi går fra kampen med en rigtig fed fornemmelse, da vi viste det høje niveau vi spillede på.

Tak for alle der kom og støttede op om os

Målscorer: Sarah Paulsen 12, Sofie Schelde 4, Ricka Gindrup 4, Celina Hansen 3, Katja Johansen 3, Eline Osland 3, Alberte Stenderup 1, Lene Østergaard 1, Camilla Aastrup 1

Nu venter en længere kamp pause, som vi skal bruge fornuftigt på at arbejde med de ting, vi skal blive bedre og skarpere på.

Næste kamp er på hjemmebane mod AGF torsdag d 9 december kl. 19:00

Lørdag D. 6. April 14:00