Søg

2.pladsen er i hus

Kasper Poulsen, 17. marts 2019, kl. 13:46

AGF – SønderjyskE 21-27 (9-16) 

SønderjyskE: Fatos Kücükyildiz 7, Celina Hansen 6, Rikke Hoffbeck 4, Ricka Gindrup 3, Emma Kiellberg 2, Nina Bech 2, Leonora Demaj 2 og Camilla Aastrup 1

Det var med stor spænding at de lyseblå tog til Aarhus for at møde AGF, da det var et hold som man havde sat point til mod på hjemmebane og samtidigt ville et nederlag til AGF i dette opgør definitivt sende AGF ned i 2. division. Hjemmeholdet havde faktisk imponeret stort før jul og skrabet overraskende mange point sammen, men herefter jul har det været svært for dem og det var indtil videre kun blevet til 1 sejr over bundholdet Oddense-Otting, men til gengæld en masse tætte opgør, hvor heldet ikke havde været med dem.

Så det var bestemt ikke givet på forhånd, hvordan dette opgør ville ende. Men de lyseblå udviste en god indstilling i 1. halvleg og var utrolig parate overfor de udfordringer hjemmeholdet kom med. Kun enmandshæren Amalie Jacobsen havde et ekstra gear til at bryde igennem det sønderjyske forsvar, men til gengæld havde de lyseblå rigtig godt styr på de resterende spillere.

Så det blev hurtigt til en føring på 2-3 mål, som senere blev øget yderligere. Største føring i 1 halvleg var halvlegsresultatet, som var på hele 7 måls afstand. Måske en anelse for højt, men omvendt et billede på et godt tacklende SønderjyskE forsvar, som gjorde det utrolig svært for hjemmeholdet. Og samtidigt var Rikke Hoffbeck flyvende på venstre fløj og stod bag nogle gode mål. Ligeledes var Celina Hansen dygtig til at angribe de rigtige huller og straffe hjemmeholdet på de rigtige tidspunkter. Mens Fatos Kücükyildiz strålede om sig med gode indspil, som især Ricka Gindrup nødt godt af, da hun var stærkt spillende på stregen.

2. halvleg blev aldrig ligeså god som 1. halvleg, men det var et udehold der var i fuld kontrol og aldrig tillod AGF at komme tættere på end en 4 måls afstand. Dette skyldtes især en stor præstation af Emma Kiellberg både forsvarsmæssigt og angrebsmæssigt samtidigt med at Dragana Petkovski stod en flot kamp i målet og snuppede bl.a. 3 straffekast.

Så alt i alt en absolut godkendt præstation af de lyseblå og dermed er holdet sikker på at slutte på 2. pladsen og dermed klar til kvalifikationsspillet, hvor der venter bedst af 3 kampe mod nummer 3 i 1.division. Som det ser ud lige nu bliver dette Bjerringbro. Mere om disse kampe senere.

 

Det var en professionel præstation fra start til slut. Vi kommer med de ting som man skal kunne forvente af os og viser de kvaliteter som vores trup indeholder. Nu venter der en kampfri uge, hvor vi kan have fokus på andre ting end håndbold og så skal vi nok være der igen, når det atter går løs. 

Cheftræner Oli Kecman 

 

 

Næste kamp er op hjemmebane i Arena Aabenraa d.30.03 kl.15.30 hvor Gudme HK kigger forbi. 

 

 

 

Foto: Finn Poulsen


Del på de sociale medier:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus