2 gode point ind på kontoen

En sejr på 31-23 over DHG, og en god forløsning efter de sidste par kampe.

I går tog vi turen til Fyn, hvor vi skulle møde DHG. I løbet af ugen er flere af vores skadede spillere kommet på banen igen og vi har haft rigtig gode træninger optil lørdagens kamp.

Vi får spillet os frem til gode ting, men får ikke afsluttet det ordenligt så efter 5 minutter er vi kun foran 1-0 selvom vi føler vi har spillet meget bedre end hvad målscoren siger. Vi begynder at gøre vores arbejde helt færdigt i angrebsspillet som gør vi begynder at lave flere mål og der er et super godt flow i spillet når vi spiller bolden rundt. Da vi i forsvaret lige får rettet godt til og vi får holdt vores aftaler ser det rigtig godt ud.

Vi går foran til pause 15-10. Vi får talt om hvilke ting der fungere rigtig godt som vi skal fortsætte med i de sidste 30 minutter. De første 10 minutter kommer DHG lidt op på os men vi har stadig føringen i kampen. Efter 40 minutter begynder vi at trække godt fra og er oppe og føre med  6 mål efter 43 minutter. Vi fortsætter og vi er med i resten af kampen. Og ender med at vinde kampen 31-23. Efter de første 4 kampe hvor vi ikke har spillet på det niveau vi kan, er det en meget bedre følelse at tage hjem med en sejr hvor vi viser i store dele af kampen hvad vi kan.

Tak til alle jer der kom til Fyn for at støtte os

Målscorer: Eline Osland 6, Sarah Paulsen 4, Pernille Johannsen 4, Lene Østergaard 4, Celina Hansen 3, Daniela Gustin 2, Sofie Schelde 2, Katja Johansen 2, Ricka Gindrup 2, Tine Geertsen 1, Camilla Aastrup 1

Næste kamp er fredag d. 22 oktober i Aalborg, kampen spilles 19:30

Lørdag D. 6. April 14:00