én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

Virkplan er ny SUSAM-leverandør

Annonce

Virkplan har indgået et nyt samarbejde med SUSAM, som huser medlemmerne af Sønderjyske Udviklingssamarbejde.

 

Det nye samarbejde betyder, at medlemmerne af SUSAM får glæde af at handle med et konsulenthus, der vægter troværdighed højt. Virkplan er drevet af ønsket om at skabe mest mulig værdi for vores kunder vha. vores BI-værktøj, som muliggør digital udnyttelse af virksomheders egen data. Vores arbejde beror sig på kundespecifikke løsninger, der muliggør, at kunderne kan træffe beslutninger og tilpasse deres indsats på baggrund af værdifulde indsigter. Det er bl.a. disse egenskaber, som SUSAMS medlemmer kan drage nytte af gennem samarbejdet.  

 

Hos Virkplan kan vi knap få armen ned, og humøret er også højt hos Henrik Jepsen, kommerciel chef i indkøbssamarbejdet:

 

“Virkplan skaber løsninger, der i den grad kan give sponsorerne og samarbejdspartnerne i Sønderjyske mange unikke fordele indenfor Business Intelligence. Vi er også stolte af, at vi internt i Sønderjyske Elitesports selskaber får glæde af de mange nye rapporteringsmuligheder, som Virkplan løsningen tilbyder,” siger Henrik Jepsen.

 

Hos Virkplan ser vi med store forventninger frem til dette samarbejde, der er til gavn og glæde for begge parter. Vi er glade for, at vi på denne måde kan bidrage aktivt til udviklingen af Sønderjyske Elitesport og tilbyde værdiskabende løsninger for medlemmerne.

 

På billedet ses indehaver Peter Jul Jakobsen, Virkplan, og det er kommerciel direktør Henrik Spanggaard, Virkplan, og Henrik Jepsen, SUSAM, der giver hinanden en fast hånd på 3 stærke år.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 25. Februar 20:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 2. December
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  2
  Hillerød Fodbold
  HIL

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke