én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

Video: Eliteholdet blev klogere på kaffe

Annonce

Kaffe er meget mere end en kickstart af kroppen på de tidlige morgener. Det erfarede Eliteholdet i sandhed, da de til seneste netværksarrangement blev inviteret indenfor hos JDE Professional Danmark.

Der var naturligvis ekstraordinært god kaffe på kanden, da dagens deltagere ankom til domicilet i Middelfart – men Eliteholdet SUSAM-Sønderjyske havde mere godt i vente.

Således indviede værterne fra JDE den nysgerrige gruppe af erhvervsdrivende og virksomhedsledere i både kaffens og JDE’s historie, markedstendenser, produktionsprocessor og ikke mindst hvad en rigtig god kop kaffe egentlig er.

Se i videoen hvordan den fantastiske dag udspillede sig.

Stor tak til JDE Professional Danmark og de særdeles kompetente repræsentanter, der tog sig godt af de fremmødte: Kenneth Mølgaard AndersenTorben StraarupBas van ExelMaria Moustgaard Mathiesen og ikke mindst Steffan Voss.

Den 16. november tager Eliteholdet turen til Slagter Lampe i Hammelev. Her er der både omfattende faglig indsigt og store smagsoplevelser på menuen. Hvis du har interesse i at opleve dette og samtidig blive del af et stærkt netværk, er du meget velkommen til at kontakte administrerende direktør i SUSAM A/SHenrik Jepsen, via mail til hje@susam.dk.

Video af Kim Skødt Andersen.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 24. September 14:00
  FCH
  FC Helsingør
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 15. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  AaB
  AAB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke