én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

Verdens største søfragtsspeditør forlænger hovedsponsorat i SønderjyskE

Annonce

Kuehne+Nagel har forlænget hovedsponsoraftalen med det lyseblå ishockeyflagskib i Vojens for yderligere to år.

Kuehne+Nagel har i en årrække samarbejdet med SønderjyskEs datterselskab, SUSAM, som formidler indkøbsaftaler på vegne af sportskoncernens sponsorer og en række danske virksomheder.

I januar måned blev Kuehne+ Nagel, der er Verdens største søfragtsspeditør, også hovedsponsor i SønderjyskE Ishockey. Dette hovedsponsorat er nu blevet forlænget med yderligere to år.

Director Sea Logistics, Allan Kjærgaard, Kuehne+Nagel Danmark, glæder sig over, at begge parter gerne ville fortsætte det tætte samarbejde omkring hovedsponsoraftalen med det lyseblå ishockeyflagskib:

– Vi er meget glade for og stolte af vores stærke og mangeårige partnerskab med SUSAM, hvorigennem vi også er med til at støtte op om SønderjyskE og landsdelsprojektet. At vi nu er mere tilstede i ishockeysporten, er et bevidst valg fra vores side, da vi gerne vil stå stærkere og tydeligere i én sportsgren, siger Allan Kjærgaard, og uddyber:

– Valget faldt på ishockeyen, da vi både er begejstrede for sporten, men også for de mennesker, vi arbejder sammen med i Vojens. Vi glæder os til at overvære kampene i de kommende to år fra vores nye skyboks, som vil danne rammen om såvel interne som eksterne arrangementer for vores kolleger og samarbejdspartnere. Med vores fortsatte engagement i håndbolden ønsker vi dog også at være til stede i Sønderborg og Aabenraa, fordi det samlede landsdelsprojekt er vigtigt for os. Vi ser frem til mange gode og spændende oplevelser, siger Allan Kjærgaard.

Key Account Manager i SønderjyskE, Per Hamborg, er ikke overraskende meget begejstret for forlængelsen af hovedsponsoratet:

– Først og fremmest er vi stolte af, at Verdens største søfragtsspeditør med den toårige forlængelse viser og understreger den meget markante opbakning til landsdelsprojektet SønderjyskE. Kuehne+Nagel er, udover at være hovedsponsor i SønderjyskE Ishockey, også synlig i SønderjyskE Kvindehåndbold og SønderjyskE Herrehåndbold. Allan Kjærgaard og hans team med dygtige medarbejdere har altid en positiv og løsningsorienteret tilgang til alting. Et meget brugt udtryk i sportsverdenen er ”at man skal spille hinanden gode”. På det område oplever vi alle uden undtagelse i SønderjyskE, at Kuehne+ Nagel stiller i stærkeste opstilling. Vi er meget glade i dag, og jeg vil gerne opfordre til, at de lyseblå fans svinger en ekstra gang med halstørklæderne til de kommende ishockeykampe i Frøs Arena, slutter Per Hamborg.

FAKTA:

Hovedsponsoraftalen med SønderjyskE Ishockey og Kuehne+Nagel har en løbetid på to år, til 30. juni 2025.

KUEHNE+NAGEL er repræsenteret ved mere end 80.000 medarbejdere i 106 lande fordelt på 1.300 egne kontorer.

Med 4.6 millioner TEU (20’ containere) om året, er Kuehne+Nagel verdens største søfragtsspeditør.

Sønderjysk Udviklingssamarbejde A/S, SUSAM, som er nævnt i pressemeddelelsen indgår som datterselskab i den sønderjyske sportskoncern Sønderjysk Elitesport A/S. SUSAM, har specialiseret sig i formidling af indkøbsaftaler på vegne af en række danske virksomheder. Det er en bred vifte af indkøbsområder, som bl.a. spænder over brændstof, energi, telefoni og kontorartikler til globale transport – og fragtaftaler.

Foto SønderjyskE:

Præsentation af hovedsponsoraftalen på isen i Frøs Arena. Fra venstre Key Account Manager i SønderjyskE, Per Hamborg og Director Sea Logistics Allan Kjærgaard, Kuehne+Nagel.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 25. Februar 20:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 2. December
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  2
  Hillerød Fodbold
  HIL

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke