én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

Velkommen til Sønderjyllands største gadekær – SUSAM og SønderjyskE indgår i samarbejde om at skabe Sønderjyllands mest innovative netværksplatform

Annonce

Idéen er helt simpel: Det handler om at mødes og hjælpe hinanden. Med samarbejdet mellem SønderjyskE, SUSAM og MEETOVERCOFFEE etableres en unik netværks-, matchmaking- og mødeservice, der automatisk parrer virksomheder og personer i Sønderjylland, som kan drage nytte af hinandens faglige kompetencer. Den moderne version af byens gadekær, hvor I mødes for at tale med hinanden og tilbyde jeres hjælp.

”I SUSAM og SønderjyskE kender vi i høj grad til vigtigheden af at have og gøre brug af et stærkt og støttende netværk. Derfor kan der heller ikke være tvivl om, at når vi sammen med MEETOVERCOFFEE kan tilbyde et produkt, der automatisk og præcist faciliterer kontakten mellem to virksomheder, der kan opfylde hinandens behov og ønsker, så ser vi det som en fuldstændig fantastisk mulighed.” – Henrik Jepsen, kommerciel chef i SUSAM.

Særligt i disse tider har det kæmpe stor værdi at kunne sætte strøm til sit netværk og gøre det muligt at mødes over en kop virtuel kaffe. Netværksservicen sikrer, at du bliver matchet med de nærliggende virksomheder, der kan opfylde dit behov, hvorfor det også bliver nemmere at støtte lokale forretningsdrivende. Det er ovenikøbet lige så simpelt og ligetil, som at drikke en kop kaffe.

”Det er simpelthen så nemt at gå til, og fordelene ved netværket bliver kun større i takt med, at flere slutter sig til konceptet.” – Henrik Jepsen, kommerciel chef i SUSAM.

Oprettelsen af en profil er helt ligetil, da mange data bliver trukket direkte fra LinkedIn. Brugeren angiver, hvilke fagområder, denne ønsker at få sparring om, ligesom det angives, hvad brugeren selv kan tilbyde til netværket. Disse fagområder kan løbende ændres, så de altid svarer til de behov, der måtte opstå i henhold til virksomhedens årshjul eller forretningsstrategi.  Frekvensen for genererede matches kan justeres fra 52 til 12 om året, afhængigt af hvor intensivt brugeren søger sparring. Ud fra brugerens input søges efter de mest relevante samarbejdspartnere, så de helt rigtige match lander direkte i indbakken.

Ønsker du at blive klogere på netværksservicen og potentialerne, afholdes der virtuelle introduktionsforedrag, som du kan tilmelde dig gratis. Her fortæller manden bag netværksplatformen, Henrik Hahn-Nissen, hvordan du får mest udbytte af de virtuelle kaffemøder. Du kan tilmelde dig her.

Kan du, som så mange andre, ikke vente med at komme i gang, så kan du tilmelde dig Sønderjyllands mest innovative netværksplatform lige her. Til en årlig pris på 1500,- kan du således få 52 kaffemøder til en stk. pris på 29,-, hvorfor et møde er billigere end en kop kaffe på en kaffebar.

Tilmelder du dig inden 1. april, får du endda det første år til kun 995,- eksklusiv moms. Brug blot koden, CaPLbYBc, ved oprettelse.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke