én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

SUSAM & SønderjyskE inviterer samarbejdspartnere til højaktuelt arrangement

Annonce

SønderjyskE og SUSAM inviterer, i samarbejde med Tryg og Asseco, til et topaktuelt arrangement, hvor der er garanti for relevant læring om cybersikkerhed samt intens underholdning på Frøs Arenas is-underlag.

I forbindelse med kampen mod Frederikshavn White Hawks den 27. september, åbner vi således dørene allerede kl. 14:30 for at tilbyde jer spændende foredrag Tom Engly (Tryg), Holger Brøns Jensen (Asseco) og Klaus Rasmussen (Sønderjysk Elitesport A/S). Førstnævnte er aktuelt nomineret som en af landets tre bedste Chief information Security Officers, hvorfor I altså får serveret guldkorn om bl.a. cyberangreb og risikoen herved fra en vaskeægte ekspert. Endelig runder vi af med en lækker buffet, så vi med fulde maver og ny viden kan bevæge os ud i Frøs Arena, hvor vi forhåbentligt kan overvære en SønderjyskE-sejr.

Alt, I skal gøre, er at tilmelde jeg på Trygs hjemmeside via linket her, hvor I også kan se det detaljerede program. Arrangementet er gratis og inkluderer altså siddeplads, en lækker buffet samt frie drikkevarer hele dagen. Husk overtøj da hallen kan være kølig.

Der er begrænsede pladser, så princippet om først til mølle er gældende.

 

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke