én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

SUSAM og Kuehne+Nagel forlænger og styrker samarbejdet med global fragtaftale

Annonce

SUSAM og Kuehne+Nagel forlænger og styrker samarbejdet med global fragtaftale

Sønderjysk Udviklingssamarbejde, SUSAM, har specialiseret sig i formidling af indkøbsaftaler på vegne af en række danske virksomheder. Det er en bred vifte af indkøbsområder, som bl.a. spænder over brændstof, energi, telefoni og kontorartikler til globale transport – og fragtaftaler.

Netop transport og fragt er én af de markante, strategiske hjørnestene hos SUSAM, som nu har forlænget samarbejdet med Kuehne+Nagel, der er verdens største søfragtsspeditør.

Parterne har samarbejdet i en årrække og senest siden 2016, og Kommerciel Chef i SUSAM Henrik Jepsen er meget tilfreds med forlængelsen af den globale samarbejdsaftale:

– Vi er meget tilfredse med aftalen. Kuehne+Nagel har i en årrække vist at de kan servicere både de absolut største virksomheder; men også små og mellemstore virksomheder opnår ganske markante stordriftsfordele. De er hos Kuehne+Nagel kompetente og dedikerede. Oven i hatten har vi en dybt seriøs samarbejdspartner, som altid er i ”løsningsmode” og sætter kunden i centrum. Der er god kemi, og masser af humor og humør i vores daglige samarbejde. Vi kalder tingene det, de er, og det medvirker i en hektisk hverdag også til at skabe de rigtige løsninger for kunderne, understreger Henrik Jepsen.

Director Sea Logistics i Kuehne+Nagel Danmark, Allan Kjærgaard, glæder sig også over samarbejdet med SUSAM:

– Vi har i samarbejdet med SUSAM og medlemsvirksomhederne oplevet en stærk og positiv vækst. Kundeporteføljen er vokset markant, og den udvikling ser vi meget frem til at fortsætte i et gensidigt og forpligtende samarbejde med SUSAM. Vi er leverandør, vi er samarbejdspartner, vi er lokalt forankret og vi er sponsor. Det er et godt match smiler Allan Kjærgaard, og fortsætter:

– Vi værdsætter den åbne og ærlige dialog, der er altid direkte kommunikation, og vi løser tingene nu og her. Jeg vil også gerne røbe, at samarbejdsaftalen med SUSAM er én af de største aftaler, vi har i Danmark på søfragt. Det er en vigtig aftale for Kuehne+Nagel. Det er en samarbejdsaftale med mange kontaktflader og en række virksomheder med meget forskellige behov. Det er også det, der gør samarbejdet med SUSAM så spændende og udfordrende, fastslår Allan Kjærgaard.

Ifølge Customer Care Manager, Marianne Dall, stiller Kuehne+Nagel med et medarbejderteam på ikke mindre end tolv personer til servicering af SUSAM og medlemsvirksomhederne:

– I sportens verden kalder man det at stille i stærkeste opstilling. Vores fornemmeste opgave er, at gøre det trygt, enkelt og effektivt for SUSAM virksomhederne. Vi skræddersyr fleksible løsninger til de mange og meget forskellige virksomheder, og vi gør det med dygtige og dedikerede medarbejdere til opgaven og det uanset, hvilken kundecase, der skal behandles og løses.

– I samarbejdsaftalen er også indarbejdet elementer med grøn omstilling. Vi anvender bio-fuel, køber regnskov og arbejder i øvrigt kontinuerligt med at videreudvikle på miljørigtige og bæredygtige transportløsninger. Vi leverer f.eks. i dag CO2 neutrale transporter på stykgods til alle vores kunder, siger Marianne Dall.

FAKTA:
KUEHNE+NAGEL er repræsenteret ved 72.000 medarbejdere i 109 lande fordelt på 1.395 egne kontorer.
Med 4.7 millioner TEU (20’ containere) om året, er Kuehne+Nagel verdens største søfragtsspeditør.
Sønderjysk Udviklingssamarbejde, SUSAM, indgår som datterselskab i den sønderjyske sportskoncern SønderjyskE.
I det daglige er det SUSAM teamets Key Account Manager Per Hamborg, som håndterer medlemsvirksomhedernes opgaver med søfragt. SUSAM kan kontaktes på tlf. 70128600.

Billedtekst: Stor begejstring og glæde over forlængelse af markant søfragtsaftale. Fra venstre: Allan Kjærgaard, Director Sea Logistics i Kuehne+Nagel Danmark, Marianne Dall, Customer Care Manager i Kuehne+Nagel og Henrik Jepsen, Kommerciel Chef i Sønderjysk Udviklingssamarbejde, SUSAM.
FOTO: SUSAM.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke