én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

Stor stjerne fortsætter på holdet

Annonce

Zerius ApS, der drives af Helle Halken og Nete Kaasen, har stadfæstet, at de også yder støtte til Landsdelsprojektet det kommende år og har i samme omgang løftet deres sponsorat markant, hvorfor virksomheden nu kan kalde sig Businesspartner. Den dynamiske duo blev del af holdet i 2022, hvor de også gjorde deres indtog på Eliteholdet, der er et stærkt og tillidspræget erhvervsnetværk for linjeledere og direktører. Med Zerius’ store rådgivningsekspertise inden for bl.a. ledelse, strategi, drift, kommunikation og ejernes naturlige evne til at netværke, blev entreen i Eliteholdet selvsagt en stor succes, og det er da også en af årsagerne til, at Helle og Nete ønsker at fortsætte i den lyseblå familie, fortæller sidstnævnte:

– Selvfølgelig skal vi fortsat være en del af SønderjyskE. Én ting er, at vi skal stå sammen om at styrke vores landsdel. En anden ting er, at samarbejdet i høj grad giver mening for os, både menneskeligt og økonomisk. Vi har virkeligt styrket vores netværk med gode mennesker og virksomheder.

Det er key account manager, Per Hamborg, der har haft fornøjelsen af at håndtere dialogen med Zerius på vegne af Sønderjysk Elitesport A/S og indkøbssamarbejdet, SUSAM A/S, hvorunder Eliteholdet hører. Per understreger glæden ved et samarbejde, hvor modparten bringer så meget til bordet, som det er tilfældet med Zerius:

– Både Nete og Helle er virkelig passionerede omkring klubben og sporten, og de vader ind i folk med kæmpe energi og professionalisme. De er virkeligt gode eksempler på, hvordan man får mest muligt ud af sit sponsorat, og hvordan man med samarbejdsvilje og tilstedeværelse kan bidrage med mere end økonomi til klubben.

Med aftalen er Helle og Nete også for den kommende sæson fast inventar på tilskuerpladserne, hvorfra der heppes med stor entusiasme. Samtidig får SønderjyskE også glæde af deres selskab på nogle af den kommende sæsons netværksture.

Vi ser frem til endnu et år fyldt med gåpåmod, godt netværk og et succesfuldt samarbejde.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke