én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

SØNDERJYSKE STYRKER SALGSORGANISATIONEN

Annonce

Sønderjysk Elitesport A/S udvider salgsorganisationen med Brian Grau Paulsen, der pr. 1. marts er ansat som account manager med ansvar for salg af sponsorater og SUSAM indkøbsfordele til virksomheder, sponsorer og samarbejdspartnere i primært Alssund- og Sønderborg området.
Brian Grau Paulsen skal med udgangspunkt i arbejdsadressen i Broager Sparekasse Skansen, Sønderborg, også deltage i den fortsatte udvikling af SønderjyskEs netværk og tilhørende aktiviteter i den samlede sponsorkreds i landsdelen. Brian Grau Paulsen har en bred salgserfaring fra stillinger som bl.a. distriktschef i Royal Unibrew og salgskonsulent hos Red Bull Danmark.

Adm. direktør i Sønderjysk Udviklingssamarbejde A/S, SUSAM, Henrik Jepsen, glæder sig over forstærkningen til det lyseblå salgsteam:

– For det første får vi en dygtig medarbejder med de rigtige kompetencer og stor erfaring i samarbejdet med både små og store virksomheder. Han kender gamet, og et af de vigtige vurderingskriterier har også været det stærke, lokale netværk. Virksomhederne og vores mange samarbejdspartnere i Alssund- og Sønderborgområdet får i Brian Grau Paulsen deres egen, lokale mand, som har et indgående kendskab til forholdene og de mekanismer, som hersker netop her.

– Brian Grau Paulsen er samtidigt meget passioneret omkring håndboldsporten, hvor han i en årrække har fulgt med fra lægterne i Broager Sparekasse Skansen. Der kommer markant mere fokus på Alssund- og Sønderborgområdet, og det er vi meget tilfredse med, understreger Henrik Jepsen.

Brian Grau Paulsen ser frem til at møde virksomheder og samarbejdspartnere:

– Jeg er både glad og rigtig stolt over, at jeg skal være SønderjyskEs nye ”mand” i lokalområdet. Jeg har allerede mødt mine nye kolleger, som har givet mig en fantastisk velkomst. Man kan virkelig mærke energien, passionen og stoltheden over landsdelsprojektet og håndboldprojektet. Det bestyrker mig også i, at det er her jeg kan udvikle mig videre og gøre en forskel. Jeg glæder mig i den grad til at tage fat på opgaverne, slutter Brian Grau Paulsen.

Brian Grau Paulsen er 36 år. Han er gift, og har to børn. Familien er bosat i Dybbøl ved Sønderborg.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke