én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

SønderjyskE og Frøslevlejrens Efterskole går sammen om at styrke spændende E-Sport linje

Annonce

Siden 2004 har SønderjyskE for sønderjyderne været synonymt med fodbold, håndbold og ishockey. I de sidste par år er E-Fodbold også blevet en del af det lyseblå landsdelsprojekt.
SønderjyskEs E-Fodboldhold har på rekordtid markeret sig flere gange med kvalifikation til E-Superligaens DM slutspil samt placering i verdens Top 100, ligesom flere spillere blandet sig i Top 100 i Europa og resten af verden.

Nu får SønderjyskEs e-sport aktiviteter en ekstra dimension i et helt nyt samarbejde med Frøslevlejrens Efterskole, som bl.a. kan tilbyde eleverne en meget søgt og populær e-sportlinje. Fra og med det kommende skoleår vil der på efterskolen blive dedikeret en række pladser til elever, som gerne vil dyrke drømmen om at kunne konkurrere i FIFA.

Som deltagere på den nye linje får eleverne de bedste vilkår for at udvikle sig som E-Sport-udøver. Bl.a. modtager eleverne gennem skoleåret undervisning fra SønderjyskEs E-Sports cheftræner, Morten Hoeg, ligesom de også får lejlighed til at kæmpe mod og lære af det lyseblå E-Superligahold.

– Vi er glade og stolte af at Frøslevlejrens Efterskole åbner for E-fodbolden og SønderjyskE. Det er en ny og spændende sportsgren i rivende udvikling. Vi har kun set toppen af isbjerget, siger marketingchef Kell Haugaard, og fortsætter:

– Der er rigtig mange unge mennesker i folkeskolernes ældste årgange og på ungdomsuddannelserne, som er passionerede e-sport udøvere.  Det er derfor også helt perfekt at vi i vores egen landsdel har fået et samarbejde med Frøslevlejrens Efterskole. Skolen har faktisk imponerede flotte faciliteter og udstyr samt ikke mindst en flok dedikerede ildsjæle i lærerstaben. Det her er starten på et rigtigt spændende samarbejde. Vi glæder os til at møde de nye E-sport elever på Frøslevlejrens Efterskole efter sommerferien, slutter Kell Haugaard.

Ud over de mange oplevelser og den store læring relateret til E-Sport, kan eleverne også på alle andre parametre regne med stor trivsel og personlig udvikling. Frøslevlejrens Efterskole lægger nemlig stor vægt på at skabe et kreativt miljø, hvor socialt velværd og fællesskab er en topprioritet.

– På Frøslevlejrens Efterskole stræber vi efter at være de bedste til det, vi laver, og derfor var det oplagt at lave et samarbejde med SønderjyskE. E-Fodbold har været i stor fremgang de seneste par år, og det har SønderjyskE formået at få noget rigtig godt ud af med både slutspilsplaceringer og nogle af de bedste spillere i Europa. Vi glæder os over at kunne bruge SønderjyskE’s cheftræner, Morten Hoeg, til at udvikle nye talenter og engagerede unge. Det er en god mulighed for skolen og især Esportslinjen, at man kan starte et samarbejde med SønderjyskE, og vi glæder os til at se, hvilke muligheder det bringer for resten af skolen i fremtiden, fortæller Martin Petersen, leder af Esport og Gaming-linjen på Frøslevlejrens Efterskole.

Ønsker du at læse mere om Esport & Gaming linjen på Frøslevlejrens Efterskole, kan du klikke her: https://fle-skole.dk/linjer/esport-gaming/

Kunne du tænke dig reservere en plads eller booke et besøg, kan du gøre dette her: https://fle-skole.dk/bliv-elev/

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke