én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

SønderjyskE går fortsat GRASSAT

Annonce

SønderjyskE har forlænget samarbejdsaftalen med en vigtig medspiller. GRASSAT Reklamebureau fortsætter som Premium Partner i landsdelsprojektet de kommende to år.

Thomas Bonde er ejer af GRASSAT Reklamebureau, og hans kreativitet har været meget synlig hos SønderjyskE siden 2019. Det er lige fra spillernes trøjer til chips og slikbøtter – og videre til kampagner, gin og grafisk design til hjemmesiden og de digitale medier. Har du set den flotte, originale Landsdelsbus på landevejene, så har du også været vidne til det store aftryk, som Thomas Bonde har sat på SønderjyskE.

– Jeg har et lyseblåt hjerte og er en kæmpe fan af SønderjyskE. Derfor er det også en stor ære for mig at være en del af holdet. Jeg er med helt inde i maskinrummet, og der er mange sjove og komplekse opgaver, som skal fungere på tværs af sportsgrenene, forklarer Thomas Bonde fra GRASSAT Reklamebureau.

SønderjyskE’s kommunikations- og marketingchef, Kell Haugaard, kalder GRASSAT for en dygtig og kreativ sparringspartner og medspiller i brandingen af landsdelsprojektet SønderjyskE.

– Storytelling har altid været et vigtigt element i SønderjyskE. Vi har i en årrække fortalt historier om Sønderjylland, byerne og fansene. GRASSAT bidrager både på det grafiske og det kommunikative i tråd med vores dna og lyseblå værdier. Vi taler samme sprog, og så er GRASSAT fleksible og hurtige, forklarer Kell Haugaard.

Han fremhæver også de dygtige løsninger med logoarbejdet og kampagnerne til SUSAM, hvor de mange virksomheder tilknyttet SønderjyskE nyder godt af stordriftsfordele. Netop SønderjyskE’s store udstillingsvindue og kontaktflade på tværs af landsdelen er vigtigt, mener Thomas Bonde.

– SønderjyskE var en af mine første kunder, da jeg startede op for fire år siden. Jeg er stolt over de mange projekter, som vi har lavet sammen og ser frem til mange flere af slagsen. Samtidig giver det rent eksponeringsmæssigt mig også en masse at være en del af SønderjyskE, udtaler Thomas Bonde.


Foto: SønderjyskE’s originale Landsdelsbus, som blev til i et samarbejde med GRASSAT og Signmeup i Padborg

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke