én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

SønderjyskE fortsætter stærkt samarbejde med hummel 

Annonce

SønderjyskE og hummel har lavet en ny femårig aftale, så alle SønderjyskE-spillerne også fremover vil bære de flotte og kreative trøjer, som hummel har leveret så fornemt i flere sæsoner. Samarbejdet med SPORT 24 som distributør fortsætter også i yderligere fem sæsoner.

SønderjyskE har siden 2015 spillet i hummel-trøjer, og det stærke samarbejde fortsætter nu i yderligere fem sæsoner.

Det stærke danske sportsbrand har gennem årene leveret en række smukke trøjer til SønderjyskE-holdene, og senest har Knæk Cancer-trøjen, genforeningstrøjen, pokalfinaletrøjen og støttetrøjen (en del af håndsrækningen 2020) været særdeles populære.

Direktør Klaus Rasmussen glæder sig over, at Sønderjylland også i fremtiden vil være et ”hummel-land”.

– Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan præsentere en ny femårig aftale med hummel. Vi er meget glade for samarbejdet med hummel, som vi hele vejen igennem har haft et fantastisk samarbejde med.

– Vi føler virkelig, vi har en samarbejdspartner, der lytter til os, og vores fælles idéudvikling er uovertruffen. Her er der ikke langt fra idé til handling, og derfor har vi gennem årene set nogle helt unikke trøjer med fantastiske detaljer, hvor det har været meget tydeligt at se det sønderjyske islæt. Trøjerne er spækket med sønderjysk historie, og trøjerne er flotte og af høj kvalitet, så vi er meget glade for, at samarbejdet fortsætter. Jeg kan godt garantere, at SønderjyskE-fansene også fremover får nogle spændende kampagner at se, hvor der igen vil være nogle spændende detaljer, der taler lige til hjertet og til landsdelen, siger Klaus Rasmussen.

Det er SPORT 24, der har stået for distributionen i alle årene med hummel, og også her er der indgået en ny femårig aftale, som Klaus Rasmussen har store forventninger til.

– Vi er glade for samarbejdet med SPORT 24, som har været en trofast leverandør af hummels produkter og andet SønderjyskE-merchandise, og vi håber, at vi med den nye aftale kan udvikle den del endnu mere. SønderjyskE er i dag et andet sted, end vi var for fem år siden, og der er større efterspørgsel af de lyseblå produkter, og vi håber, at vi med den nye aftale kan give sønderjyderne en endnu bedre oplevelse, når de besøger SPORT 24-butikkerne både online og fysisk. Sønderjylland er lyseblåt, og vi glæder os til at give fansene en god oplevelse, når de vil vise tilhørsforholdet til SønderjyskE, siger Klaus Rasmussen.

Hos hummel glæder man sig over, at det stærke samarbejde med SønderjyskE fortsætter i endnu fem år.

– Der er ingen tvivl om, at SønderjyskE har et stort potentiale både på og uden for banen, og derfor er vi også utrolig glade for, at vi er blevet enige med klubben om en forlængelse af vores nuværende aftale. SønderjyskE er indbegrebet af sammenhold, og det er fantastisk at mærke den støtte og opbakning, der er fra hele regionen. Vi sætter stor pris på samarbejdet, og vi glæder os til at skabe endnu mere historie sammen med hele Sønderjylland, siger Lars Westergaard, der er Nordic Sponsorship Manager hos hummel.

SPORT 24 ser frem til det fortsatte samarbejde og glæder sig til at lange flere SønderjyskE-produkter over disken.

– I SPORT 24 er vi glade og stolte over forlængelsen med SønderjyskE. Vi glæder os til at udvikle samarbejdet med både eliten og de tilhørende moderklubber yderligere over de næste fem år – til glæde for både fodbold-, håndbold- og ishockeyentusiaster i Sønderjylland, siger salgs- og sponsorchef i SPORT 24, Thomas B. Sørensen.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke