én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

Sønderjysk Forsikring bliver SoMe kampsponsor

Annonce

Selvom det er træge tider, og vi stadig ikke kan samle vores elskede fans, kan vi trods alt glæde os over at have nogle gode og støttende samarbejdspartnere.

Sønderjysk Forsikring har i sammenholdets ånd valgt at være SoMe kampsponsor for fire udvalgte kampe i SønderjyskE-regi – én i hver sportsgren. I den anledning tilbyder forsikringsselskabet et uforpligtende forsikringstilbud til alle, der både ønsker at skifte til et troværdigt og professionelt forsikringsselskab og samtidig har lyst til at give en ekstra støtte til SønderjyskE. For hver fan, der oprettes som ny kunde hos Sønderjysk Forsikring, modtager SønderjyskE således 500 kr.

Kort og godt har du altså nu muligheden for at få en bedre forsikringsløsning og tilmed bidrage til SønderjyskE i en udfordrende tid. Det eneste du skal gøre, for at få en snak om dine forsikringsmuligheder, er at udfylde formularen på linket her: www.soenderjysk.dk/jatak.

Du kan desuden også være med i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til www.sendentanke.dk. Gavekortet kan veksles til en lang række fede oplevelser og produkter. Se mere om, hvordan du deltager, på vores Facebooksider for hhv. fodbold, ishockey og dame- og herrehåndbold. Bemærk at der er én præmie for hver sportsgren, og at konkurrencerne lanceres forskudt afhængig af de respektive kamptidspunkter.

Alle konkurrencer er nu afviklet. Tak til alle de deltagende.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke