én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

Skaks kraner sig op som Toppartner

Annonce

Specialtransportvirksomheden, SKAKS A/S, der også excellerer i kranarbejde og maskinflytning, har forlænget sin aftale med Sønderjysk Elitesport yderligere et år, og kan, med et flot løft af sponsoratet, nu kalde sig Toppartner i Landsdelsprojektet. Det betyder, at vi kan glæde os til at se folkene bag virksomheden på alle de lyseblå hjemmebaner i henholdsvis Vojens, Aabenraa og Sønderborg.

Det er, blandt andet, netværket til VIP-arrangementerne, som er værdsat af Rødekro-virksomheden, fortæller Lars Skak, ejer af SKAKS A/S:

– Der er et super godt netværk i SønderjyskE, og det gælder, både til VIP-arrangementerne i forbindelse med kampene, men også i forhold til de andre tilbud, vi får som sponsorer. Vi kan være med til padelevents, golfdagen og har mulighed for at komme med på nogle spændende netværksture.

Desuden påtager man sig i SKAKS gerne et ansvar for at støtte hele landsdelens elitesportsfyrtårn:

– Landsdelsprojektet er jo utroligt vigtigt for hele Sønderjylland, og vi har naturligvis en interesse i, at vores lokalområde udvikles positivt, fortæller Lars Skak.

Det mangeårige samarbejde er højt værdsat i SønderjyskE, hvor salgschef, Jesper Danielsen, lovpriser engagementet fra klubbens nye Topppartner:

– Man bliver lidt stolt, når en lokal virksomhed, med så lang en historie i det sønderjyske, aldrig ryster på hånden i forhold til, om de vil bidrage til vores Landsdelsprojekt.

Stor tak til SKAKS for den flotte opbakning!

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke