én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

Signode med ny samarbejdsaftale i sikker indpakning

Annonce

Et 10-års jubilæum for samarbejdet mellem Signode og SønderjyskE er netop nået, men parløbet stopper bestemt ikke der. Virksomheden, der fremstiller maskiner og udstyr til emballering af pallelaster i alle afskygninger, har nemlig sat signatur på en aftaleforlængelse frem til sommeren 2024.

Det er, bl.a., synergien mellem værdierne i Landsdelsprojektet og Sønderborg-virksomheden, der skaber fundamentet for langvarige samarbejde, fortæller Martin E. Jørgensen, Plant Manger ved Signode:

– Begge organisationer bygger på flid, hårdt arbejde og sammenhold, og derfor er vi altid helt på samme side i vores dialog.

Dertil kommer et ønske om at sikre et godt udbud af underholdende elitesport i landsdelen:

– Vi ønsker at styrke elitesporten i den sønderjyske landsdel, og samtidig vil vi gerne give vores medarbejdere muligheden for at få nogle gode oplevelser […] på de lyseblå hjemmebaner, slutter Martin E. Jørgensen.

Key Account Manager i Sønderjysk Elitesport, Per Hamborg, sætter stor pris på den vedvarende opbakning, Signode yder til klubben:

– Vi er virkelig glade for, at Signode fortsætter den lokale opbakning. Det er guld værd for udviklingen af klubben, at vi har så loyal opbakning fra Signode. Med de værdier vi deler, giver det også bare rigtig god mening, at de fortsætter på holdet.

Vi takker mange gange for støtten og glæder os til at se Signode i de SønderjyskE arenaer.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 25. Februar 20:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 2. December
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  2
  Hillerød Fodbold
  HIL

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke