én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

Radio Globus og SønderjyskE flot i mål med ny toårig aftale

Annonce

Samarbejdet mellem radiostationen og SønderjyskE er med efterhånden 20 år i æteren blevet én af de klassikere, som bl.a. spilles på Globus Guld. Den markante samarbejdsaftale er endnu en gang forlænget, nu til sommeren 2025.

Radio Globus og Globus Guld har hjemme i den hyggelige, syd- og sønderjyske landsby, Sønder Hygum. De to kanaler er samlet den mest lyttede lokalradiostation i Sønderjylland.

SønderjyskE og Radio Globus kan snart fejre 20års jubilæum for samarbejdet. Ja faktisk har samarbejdet eksisteret endnu længere, fortæller radiostationens medindehaver, Søren Klinkby:

– Vi samarbejdede også med moderklubberne en del år før SønderjyskE blev til. Det har været en fantastisk rejse hvor begge virksomheder er vokset, og hvor vi har udviklet os sammen. Der er altid god kemi og respekt, og vi har en fælles forståelse af at vi har brug for hinanden. Vi er sammen om at bidrage til et løft af fællesskabsfølelsen i landsdelen, siger Søren Klinkby, og fortsætter:

– Vi synes bare godt om folkene i SønderjyskE, og jeg vil især fremhæve den gode kemi og ikke mindst, at der aldrig er langt fra idé til handling. Det skaber en masse positiv energi, hvilket vi sender videre ud i æteren til lytterne, smiler Søren Klinkby.

Hos SønderjyskE lyder de samme toner fra kommunikations- og marketingchef Kell Haugaard:

– Mange syd- og sønderjyder lytter til Radio Globus og Globus Guld på arbejdspladserne, i bilerne og derhjemme. Det har også en årsag. Det er virkelig professionelle folk, som hver dag leverer underholdning, nyheder og hits fra øverste hylde. Sådan oplever vi det også som samarbejdspartner. På Radio Globus får man tingene til at ske. Her er et kreativt og hjælpsomt miljø, hvor man samtidig ikke går på kompromis med kvaliteten.

Key account manager i SønderjyskE, Kenn B. Rasmussen, der selv snart kan fejre 20års jubilæum i samarbejdet med Radio Globus, er også glad og tilfreds med forlængelsen af samarbejdsaftalen:

– Vi har virkelig fundet melodien i samarbejdet, og vi er stolte af at vi til næste år kan fejre en fælles milepæl, slutter Kenn B. Rasmussen.

Foto: Fra venstre: Kell Haugaard, SønderjyskE – Ole Klinkby og Søren Klinkby, Radio Globus – Kenn Rasmussen, SønderjyskE.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke