én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

Privathospitalet Kollund passer på hele SønderjyskE

Annonce

Samtlige lyseblå sportsgrene, herunder herrehåndbold, kvindehåndbold og ishockey, er for indeværende sæson i de absolut bedste hænder. Skulle uheldet være ude, er Privathospitalet Kollund klar til at yde både skadesbehandling og relevante scanninger.

Dermed er et stærkt samarbejde, af både stor sportslig og kommerciel betydning, på plads mellem de to sønderjyske parter. Som følge af den store støtte kan hospitalet således fremover bryste sig af at være både Premium- og Sundhedspartner i Sønderjysk Elitesport A/S.

For Privathospitalet Kollund er samarbejdet nærmest en selvfølge, fortæller Susanne Schubert, udviklingsdirektør hos Privathospitalet Kollund:

– Det er helt naturligt for os at være en del af de sponsorer, der bakker op om Landsdelsprojektet. Vi tror på, at vi kan gøre en positiv forskel for alle tre hold, og vi glæder os til at følge spillerne tæt og give dem de bedste betingelser for at lykkes.

Per Hamborg, der er key account manager i SønderjyskE, er fyldt med glæde og stolthed over den omfattende samarbejdsaftale:

– Det viser virkelig styrken af det SønderjyskE sammenhold, når en samarbejdspartner som Privathospitalet Kollund byder ind med en fremragende fællesaftale, der sikrer at alle vores hold kan få den helt rette behandling. Det er virkelig noget, der skaber stolthed og får det lyseblå hjerte til at banke lidt hårdere.

Tusind tak til Privathospitalet Kollund – vi er glade for, at have jer med på holdet.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 25. Februar 20:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 2. December
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  2
  Hillerød Fodbold
  HIL

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke