én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

Poul Larsen Transport tropper op for Landsdelsprojektet

Annonce

Det Padborg-baserede transportselskab, Poul Larsen Transport APS v. Oluf Jessen, er ny spiller på SønderjyskE-holdet. Med engagement i både herrehåndbold og ishockey, bliver de, med deres store bidrag til klubben, således ny Premiumsponsor i de kommende to år. Det store bidrag er motiveret af en lyst til at støtte Landsdelsprojektet og skyldes desuden, at familien sætter stor pris på både at se håndbold og ishockey, fortæller Oluf Jessen, der ejer transportvirksomheden:

– SønderjyskE og deres Landsdelsprojekt tilfører Sønderjylland en ekstra, attraktiv dimension, og det vigtigt at bakke op om en favnende organisation som dem. Vi i familien nyder godt af at se både håndbold og hockey, og vi vil gerne gøre vores til, at mange andre familier både nu og i fremtiden har samme muligheder.

Det vækker altid glæde, når vi kan byde nye medlemmer velkommen på det lyseblå hold, og salgschef hos Sønderjysk Elitesport A/S, Jesper Danielsen, fortæller at den gode dialog tegner godt for det fremtidige samarbejde med Poul Larsen Transport:

– Vi havde fra start en rigtig god ping pong, og de kommunikerer i virkeligheden meget som os. Vi mødes med åbenhed og direkte tale, så vi har haft rene linjer helt fra start. Derfor er jeg også overbevist om, at vi ser ind i et super stærkt samarbejde, der kommer både herrehåndbold, ishockey og Poul Larsen Transport til gode.

Mange tak for opbakningen, Poul Larsen Transport. Vi glæder os til at se endnu mere til jer i de kommende to år.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke