én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

Mundvigene vender opad: Bones fortsætter forkælelsen

Annonce

Restaurant Bones er leverandør af lækker mad, og mundvigene vender ekstra meget opad hos SønderjyskE, efter samarbejdsaftalen er blevet forlænget med to år.

Ishockeysponsorerne har nydt godt af Restaurant Bones’ gode mad, og det samme har vinderne af fanfoto-konkurrencerne i de tre SønderjyskE-hjemmebaner på tværs af landsdelen. Det bliver der ikke ændret ved de næste par år.

– Vi glæder os til at forkæle vores ishockeysponsorer med lækker mad fra Bones de næste to år. Samtidig fortsætter vores populære fanfoto på alle tre hjemmebaner, hvor der er et lækkert gavekort fra Bones på højkant til vinderne. Der er en super god kemi, og vi nyder at have besøg af dem, udtaler salgschef Jesper Danielsen.

Restaurant Bones ser frem til at levere måltiderne, men også at gøre brug af sponsoratet til hjemmekampene. Et samarbejde, som giver værdi for begge parter samt for sponsorer og publikum.

– Vi nyder at komme i Frøs Arena. Og det er både som madleverandør og som tilskuer til kampene, udtaler Anders Svalgaard fra Restaurant Bones.

Husk, at du kan deltage i fanfoto-konkurrencerne ved at uploade et foto på vores Facebook-sider under hjemmekampene i Frøs Arena, Broager Sparekasse Skansen og Arena Aabenraa. Derved har du mulighed for at få fingre i de attraktive gavekort, som har en værdi på 500 kr.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke