én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

MOJN! Æ´pølse snakke stadigvæk æ´synnejysk sproch i SønderjyskE

Annonce

Den anerkendte slagtervirksomhed, Christian Vollstedt A/S i Haderslev, fortsætter som totalleverandør af pølser og fastfood til hjemmekampene i Sønderjysk Elitesport.

Skinkesøm, Henning i presenning, en skoldet fra bassinet og en stadionplatte.
Ja, kært barn har mange navne. Og det gælder især om pølserne til de mange sportskampe rundtomkring i Danmark. Tusindvis af syd – og sønderjyder, og de mange andre tilskuere, kan nu glæde sig over, at de fortsat kan nyde en ægte Sønderjysk Ringriderpølse og andre, sønderjyske specialiteter, når de kommer til SønderjyskEs hjemmekampe i f.eks. Frøs Arena i Vojens.

Christian Vollstedt A/S, i Haderslev, har snart leveret pølser, fastfood og andre slagtervarer til SønderjyskE i 15 år. Det bliver der heller ikke lavet om på i den nærmeste fremtid.
Den meget anerkendte og traditionsrige slagtervirksomhed, som blev grundlagt tilbage i 1862, vil også fremover være totalleverandør af velsmag og pølser til landsdelsprojektet SønderjyskE.
Til stor glæde for adm. direktør Klaus Rasmussen:

Det er jo en helt fantastisk, at vi fortsat kan have en lokal virksomhed som leverandør på et særdeles stort forretningsområde i SønderjyskE. Jacob Vollstedt og hans virksomhed er kendt for ypperlig kvalitet på alle områder. Det er også en stor fornøjelse, at vi fortsat kan byde vore gæster på den traditionsrige og ægte vare, en ægte Sønderjysk Ringridderpølse og andre, lokale specialiteter, når SønderjyskE spiller hjemmekampe i f.eks. Frøs Arena, Vojens.

– Sønderjysk Elitesport er sat i Verden for at markedsføre og brande Sønderjylland. Vi er stolte af, at vi kan tilbyde det unikke og ægte autentiske fra vores landsdel. Og det er altså en super god historie, at lokale virksomheder i vores netværk, i et stærkt konkurrencepræget marked, også kan være med på både kvalitet og pris, understreger Klaus Rasmussen.

Direktør og indehaver i Christian Vollstedt A/S, Jacob Vollstedt, er også meget tilfreds med forlængelsen af samarbejdsaftalen med SønderjyskE:

– Jeg er super glad og stolt over, at vi fortsætter det mangeårige samarbejde. SønderjyskE er et stort fællesskab, og det er vi meget glade for at være en del af.

– Vi nyder at se kampene live og opleve stemningen, men også deltage i diverse arrangementer. Senest har vi besøgt ishockeyholdet med vores foodtruck, hvor vi kom helt tæt på spillerne, og det er noget, som er meget værdsat, slutter Jacob Vollstedt.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke