én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

Meldgaard med forlængelse: Helt Naturligt

Annonce

Meldgaard – Helt Naturligt, der kan byde på lidt af hvert indenfor renovation, transport, genbrug, handel og meget mere, har forlænget sin aftale med SønderjyskE (Sønderjysk Elitesport A/S). Dette betyder, bl.a., at de også frem til 2024 er hovedsponsor i SønderjyskE Damehåndbold, hvorfor de fortsat vil pryde kvindernes kamptrøjer.

For Meldgaard er det helt naturligt at agere ansvarligt overfor det samfund, virksomheden er en del af, og derfor er det også oplagt at yde støtte til Landsdelsprojektet, fortæller Line Meldgaard, direktør i Meldgaard Holding A/S:

– Vi har støttet SønderjyskE fra starten, og det er vi stolte af. Sporten og de mange ildsjæle er med til at sætte Sønderjylland på landkortet. Det betyder særligt noget for Meldgaard i forhold til tiltrækning af arbejdskraft, at vi bor i en landsdel, hvor der sker noget, og hvor sporten er kendt.

Desuden sætter Meldgaard stor pris på det engagement, der lægges for dagen af folkene bag Sønderjysk Elitesport A/S:

– Vi oplever, at folkene bag SønderjyskE har den samme indstilling som os – her møder vi nemlig altid Ildsjæle, som styrker sammenholdet, og som yder det bedste, de kan, siger Line Meldgaard.

Kenn Rasmussen, key account manager i Sønderjysk Elitesport A/S, udtrykker både stor begejstring og stolthed over den vedvarende opbakning, der vises fra Meldgaard:

– Det er afgørende betydning for Landsdelsprojektet, at en virksomhed som Meldgaard, igennem så mange år, yder så stort et bidrag. Vi er stolte over, at en lokal organisation, der er anerkendt for sine stærke værdier og gode forretningsetik, viser SønderjyskE så stor tillid.

Tusinde tak for det mangeårige samarbejde. Vi glæder os til at fortsætte udviklingen med jer på holdet.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 6. April 14:00
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  VS
  Hobro IK
  HOB
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. Marts
  AAB
  AaB
  1
  :
  0
  Sønderjyske Fodbold
  SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke