én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

LM Sign – Ny Toppartner med flair for det visuelle

Annonce

LM Sign, der har sine lokaler i Sønderborg, har igennem flere år dygtiggjort sig inden for skilte- og reklameproduktion og er, af samme årsag, også leverandør på alt skilte- og bannermateriale i Broager Sparekasse Skansen. Derfor er det også særligt glædeligt, at de nu har ønsket at forlænge samarbejdsaftalen med SønderjyskE Herrehåndbold, der dermed løber yderligere to år. LM Sign har endda ønsket at øge sit bidrag til klubben over de kommende år og kan dermed kalde sig for Toppartner.

Aftalen er selvsagt faldet i god jord hos SønderjyskE, og account manager, Brian Grau Paulsen, fortæller begejstret om aftalen:

– LM Sign er jo en velrenommeret leverandør indenfor skilteproduktion mm. i lokalområdet og en partner, vi igennem mange år har været rigtig glade for at have med. At de vælger at lægge endnu mere ind i projektet, er vi utrolig glade for og beærede over.
Det er heldigvis ikke blot i SønderjyskE, der er glæde over samarbejdet. Som det altid er tilfældet med LM Sign, er budskabet helt klart:

– Vi har jo en lang og god historik med SønderjyskE Herrehåndbold, så et fortsat samarbejde var for os en selvfølge. Vi har ydermere valgt at lægge mere i puljen til kommende sæson for på den måde måske at kunne give SønderjyskE lidt ekstra vind i sejlene, fortæller Jacob Møller, ejer af LM Sign.

Vi skilter meget gerne med vores gode samarbejde med LM Sign og er glade for at have dem med på holdet.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke