én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

Krifa klar med ny samarbejdskontrakt

Annonce

Krifa konsoliderer sig som Premiumpartner i Landsdelsprojektet, Sønderjysk Elitesport A/S. Krifa yder dermed opbakning til alle de SønderjyskE hold, således at både ishockey samt dame- og herrehåndbold har Krifa i ryggen i den kommende sæson. Det var Krifas marketingchef, Thomas Eskildsen, og Sønderjysk Elitesports salgschef, Jesper Danielsen, der kunne sætte de endelige underskrifter på aftalen.

– Som vanligt har kontraktdialogen været super god, og vi er enormt glade for, at Krifa ser sig selv som del af den lyseblå familie. Deres støtte er helt afgørende for at vores tre hold kan fortsætte udviklingen i landets bedste rækker, fortæller Jesper Danielsen.

I aftalen indgår bl.a., at det eksklusive netværk, ELITEHOLDET – SønderjyskE, skal en tur forbi Krifas hovedkontor for at blive klogere på fagforeningens drift, strategi, visioner og arbejde med at bidrage til God Arbejdslyst på medlems-, virksomheds- og samfundsniveau. Tidligere har Krifa desuden arbejdet med SønderjyskE Damehåndbold om trivsel, så engagementet er ikke til at tage fejl af, og det afspejles da også i Thomas Eskildsens udtalelser:

– Vi er i Krifa rigtig glade for at forlænge samarbejdet med landsdelsprojektet Sønderjysk Elitesport A/S. Vores Erhvervscenter for God Arbejdslyst har tidligere lavet trivselsforløb for håndboldkvinderne, og vi ser frem til fortsat at kunne bidrage med den gode arbejdslyst til holdene. Desuden vil vi være at finde til flere erhvervsnetværk, hvor vi vil dele ud af vores viden om trivsel, og hvordan høj arbejdslyst kommer både medarbejdere, virksomhed og samfund til gode.

Apropos #Godarbejdslyst  – så glæder vi os til at arbejde sammen med Krifa i endnu en sæson. Tak for opbakningen!

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 25. Februar 20:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 2. December
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  2
  Hillerød Fodbold
  HIL

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke