én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

Food Story giver energi til hockeyholdet

Annonce

Den lokale, raffinerede cateringleverandør fra Haderslev, Food Story, fortsætter med at fylde energidepoterne hos hockeyspillerne mandag og torsdag de kommende to år. Food Story løfter, som del af aftalen, sit sponsorat og når dermed den flotte status af Premium Partner. Dermed er det ikke blot spillerne men også skyboksgæsterne, der til udvalgte kampe kan nyde godt af den gode mad fra de dygtige kokke i det sønderjyske køkken.

Hos Food Story er man glade for at bakke op om det brede sammenhold i Sønderjyske Elitesport, der, med sine tre ligahold i henholdsvis Vojens, Aabenraa og Sønderborg, favner hele landsdelen, fortæller Roald Bøgh Nissen, der er ejer af Haderslev-restauranten:

– Vi er glade for at støtte op om det stærke fællesskab i Sønderjysk Elitesport, og så sætter vi en ære i at levere mad til spillerne og dermed forhåbentligt gøre en positiv forskel for holdet. Desuden vil vi selvfølgelig meget gerne bidrage til det lokale sammenhold, og SønderjyskEs hjemmebaner er jo gode lokale samlingspunkter.

Både forlængelsen af samarbejdet og løftet af sponsoratet vækker stor glæde i SønderjyskE-lejren, hvor engagementet og dialogen virkelig er værdsat af alle i klubben, fortæller salgschef, Jesper Danielsen:

– Vi er sindssygt glade for samarbejdet og den kæmpe forskel, han gør for holdet ved at levere mad af så høj kvalitet. Det er sådan nogle ting, uden for isen, der kan gøre forskellen i en ekstremt konkurrencedygtig liga. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at spillerne klapper i hænderne, når de hører den gode nyhed. Kemien med Roald og Food Story har altid være lige så god som deres mad, så det er en sand fornøjelse af have dem med på holdet.

Food Story logoet kommer til at pryde Frøs Arena både som skilt og på LED-skærmen bag spillerboksen samt ringen under kuben. Vi glæder os over at have dem repræsenteret på vores hjemmebane i Vojens og takker for endnu en god samarbejdsaftale.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke