én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

Familiefirma er både eksperter i kloakering og lokal opbakning

Annonce

Faktisk er de hos Øsby Entreprenør & Kloakservice også eksperter i meget andet. Den lange liste omfatter bl.a. udstykninger, støbearbejde, belægning, jordarbejde og meget mere. Det er til stor glæde for SønderjyskE (Sønderjysk Elitesport A/S), at virksomhedens engagement også breder sig til landsdelsprojektet.

Øsby Entreprenør & Kloakservice har været med siden den spæde start, og medansvaret for at sikre et sønderjysk trækplastre er ikke noget, man i Haderslevvirksomheden tager let på:

– Det er vigtigt for Øsby Entreprenør & Kloakservice at støtte lokalt. Vi har været med helt fra begyndelsen og det ligger os meget på sinde, at man i Sønderjylland har nogle flagskibe man kan være stolte af – og det er vi, understreger Brian Anker, Mester i Øsby Entreprenør & Kloakservice.

Salgschef i Sønderjyske, Jesper Danielsen, føler da også, at der i mellem SønderjyskE og entreprenørvirksomheden er åbenlyse fællestræk:

– Det er fantastisk hyggeligt at besøge Øsby-familien. Deres opbakning og hjerte til projektet kan tydeligt mærkes. Det er en virksomhed, hvor hårdt arbejde og ydmyghed er i højsædet – ligesom i SønderjyskE. Det er et super match!

Vi glæder os til to år mere med Øsby i den lyseblå familie.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke