én landsdel
ét sammenhold

Annonce

eurodan-huse vil sikre at de lyseblå fans altid har et hjem i SønderjyskE

Annonce

Det er en hjertesag for eurodan-huse at bidrage til SønderjyskEs videre eksistens og udvikling. Det kom tydeligt til udtryk, da vi spurgte Rasmus Dahl, direktør i eurodan-huse as, ind til bevæggrunden for at indgå en flot fireårig kontraktforlængelse af deres hovedaftale på fodbold og ishockey.

– Primært ønsker vi at støtte projektet. Vi mener afgjort, at der skal være en elitesportsklub i Sønderjylland og for at sætte handling bag ordene, har vi sammen med Per udarbejdet en fireårig forlængelse af samarbejdet. Samtidig håber vi selvfølgelig, at de ansatte i SønderjyskE køber hus hos os, siger Rasmus Dahl med et glimt i øjet.

eurodan-huse er fra juli ikke bare personlig sponsor for Emil Holm men også for stortalentet Julius Beck:

– Vi synes det er fedt at kunne støtte de unge talenter i deres udvikling. Det er fantastisk at se unge spillere med så stor ærgerrighed, så det er naturligvis noget, vi gerne vil værne om, fortsætter Rasmus Dahl.

Per Hamborg, key account manager I SønderjyskE (Sønderjysk Elitesport A/S) og SUSAM A/S fortæller, at han både er begejstret for forlængelsen, samt at man i SUSAM har mulighed for at give noget igen til eurodan-huse:

– Vi er selvfølgelig sindssygt taknemmelige for, at Rasmus står her for at forlænge et virkelig godt samarbejde. Desuden er vi glade for, at vi har kunne hjælpe med dialog og indkøbsfordele hos vores SUSAM-leverandører på både kontorartikler, el og brændstof.

Tusinde tak for den store støtte!

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 14. Januar 13:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  AGF
  AGF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Mandag D. 14. November
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  1
  Vejle Boldklub
  VB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke