én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

Et sandt jysk samarbejde forlænges og forstærkes

Annonce

Der er ”Jyske” for alle pengene, når Jyske Bank og SønderjyskE forlænger historisk samarbejde.

Glæden er stor i Sønderjysk Elitesport A/S efter at salgschef, Jesper Rottbøl Danielsen, og Søren Hesselholt, direktør i Jyske Bank Sønderjylland Erhverv, er nået til enighed om at forlænge et historisk samarbejde. Jyske Bank har nemlig været på holdet helt fra begyndelsen, og kollaborationen er kun styrket siden.

Med denne forlængelse har Søren Hesselholt og Jyske Bank endda øget støtten til landsdelsprojektet. Banken er således både blevet PROJEKTSPONSOR og har tegnet et MASTERPLAN Sponsorat i Herrehåndbold, der skal bidrage til en signifikant sportslig udvikling.

Jesper Danielsen er naturligvis benovet over den massive opbakning klubben fortsat får af Søren Hesselholt og Jyske Bank:

– Det er fedt at mærke, at Jyske Bank virkelig vil vores projekt i SønderjyskE. Vi er voldsomt taknemmelige for både forlængelsen og opgraderingen af sponsoratet!

Hos Jyske Bank er de meget opmærksomme på, at landsdelsprojektet kræver ekstra pleje i en svær tid, fortæller Søren Hesselholt:

– Vi bakker op om det succesrige fælles projekt for hele landsdelen. Vi har ønsket at vise en øget opbakning i denne ”corona-tid”, der har givet svære betingelser for klubben.

Vi sender en stor tak til Jyske Bank!

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke