én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

Erhvervsklubben i Aabenraa får mere vin(d) i sejlene

Annonce

For fremtiden er det My Cellar, der sørger for, at der er det helt rigtige i vinglassene til erhvervsklubsarrangementerne i forbindelse med SønderjyskE Damehåndbolds hjemmekampe.

Jesper Thomsen, direktør i My Cellar, har nemlig sat blæk på en kontrakt, der gør ham til vinleverandør hos håndboldholdet i Aabenraa.

Jesper Danielsen, salgschef i SønderjyskE, er selvsagt rigtig glad for samarbejdet:

– MyCellar er jo drevet af de helt rigtige motiver, så vi har fuld tillid til, at erhvervsklubmedlemmerne fremover får lov til at smage nogle lækre vine. Deres åbenlyse passion kan også tænkes at afføde helt nye initiativer omkring netværket, så vi ser virkelig frem til samarbejdet!

Der er heller ingen tvivl om, at de hos My Cellar lever og ånder for at levere de bedste vine til de bedste priser:

– Vi elsker at finde sjove vine med lidt historie og gerne dem, du ikke finder på hylden i supermarkedet. De fordyrende mellemled er skåret ud af vores ligning, så vi er fri af store udgifter til fine lokaler, sælgere eller store lagre. Og så handler vi med vin, fordi vi elsker vin – ikke fordi vi skal leve af det! Kort sagt holder vi udgifterne på et minimum med ét formål, nemlig at kunne sælge kvalitetsvine til fornuftige priser, og vi glæder os til at skulle servere god vin til SønderjyskE, fortæller Jesper Thomsen.

Også sportsmanager hos SønderjyskE Damehåndbold, Peter Nielsen, ser stor værdi i aftalen, som underbygger det arbejde, han, kollegaerne og de frivillige har lagt i at løfte oplevelsen i erhvervsklubben:

– Det er sindssygt fedt at få en holdkammerat som My Cellar, der virkelig går op i sit produkt og kan være med til at løfte niveauet til VIP-arrangementerne yderligere. Det giver også mulighed for at lave arrangementer for netværket, der kan løfte sig selv og ikke nødvendigvis skal læne sig op ad vores kampe.

Vi glæder os helt vildt til at smage spændende vine og se, hvad sammenspillet med My Cellar fremover vil bringe.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke