én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

Eliteholdet var med på eventyr

Annonce

SUSAM business-netværket ”Eliteholdet” har været en tur på eventyr på månedens temamøde. I Kinorama i Sønderborg var eventyrer Christian Liebergreen på programmet.

I Kinoramas lækre faciliteter i Borgen havde indehaver Per Matthiesen sørget for dejlig morgenmad og hotdogs til frokost. Undervejs var der et afvekslende program. De fleste kender Christian Liebergreen fra tv, hvor han har medvirket i ”Den sidste breddegrad”, “Kurs mod fjerne kyster” og “Kurs mod nord”. Han fortalte detaljeret om sine to år hos Sirius Patruljen, hvor han udstationeret i bidende kulde lærte en masse om samarbejde og kommunikation samt vigtigheden af det gode humør og glæden ved livet.

– Livet er simpelt. Er du glad, så gør som du plejer. Hvis du ikke er glad, så gør noget ved det. Det handler om indstilling, forklarede Christian Liebergreen.

Han fortalte også, at den værste trussel i det nordøstlige Grønland alene med makkeren og et kobbel slædehunde hverken var kulden eller isbjørne. Det var derimod, hvis der opstod “dårlig stemning” i teamet. Det resulterede i mistillid og misforståelser, hvilket kunne føre til fatale fejl. En problemstilling, som også kunne overføres til dagligdagen i en virksomhed.

Thomas Mogensen, sportsmanager i SønderjyskE Herrehåndbold, kom også med et underholdende indlæg med røverhistorier fra mange år i sportens verden. Og så fortalte direktør Lars Christensen fra Broager Sparekasse om fusionen med Frøs Sparekasse og etableringen af Sydjysk Sparekasse.

Blandt dagens mange deltagere på Eliteholdet var Lars Toft Nielsen fra DCGR og Thomas Hoffmann fra Casino Munkebjerg. De trives i Eliteholdet og nød dagens program.

– Jeg har været med mange år i Eliteholdet, og det er et rigtigt godt netværk. Der er altid nogle nye med, og det giver nye relationer. Og relationer er det, som netværk handler om. Det var også et kanongodt arrangement i dag med gode indslag. Christians foredrag gav noget at tænke over, og det var meget relevant, udtaler Lars Toft Nielsen.

– Det her er et fantastisk netværk og helt nede på jorden. Vi taler om alt sammen og får en masse gode oplevelser. Samtidig har vi en fælles passion for SønderjyskE. Jeg prøver at være med på alle møder, som jeg føler kommer med et godt interval. Det giver noget på bundlinjen både økonomisk og oplevelsesmæssigt. Det var meget interessant at høre Christians foredrag i dag, og det gav en masse input, som man bruges ledelsesmæssigt i en virksomhed. Jeg glæder mig allerede til næste gang, vi skal mødes, fortæller Thomas Hoffmann.

Det næste arrangement ser også spændende ud. Eliteholdet skal nemlig en tur på Fighterwing Skrydstrup og se på fly, både F-16 og de nye F-35.

Læs mere om Eliteholdet på dette link
Eller kontakt Henrik Jepsen på hje@susam.dk eller tlf. 40182226.

Der var lækker morgenmad

Snakken gik lystigt ved morgenbordene

Sal 4 var fyldt godt op af Eliteholdets medlemmer

Thomas Mogensen underholdt med anekdoter


Lars Christensen fortalte om tilblivelsen af Sydjysk Sparekasse


Christian Liebergreen holdt et inspirerende foredrag


Der var også tid til at netværke


Som afslutning var der hotdogs

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 25. Februar 20:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 2. December
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  2
  Hillerød Fodbold
  HIL

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke