én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Eksklusive events med Eliteholdet

Annonce

I går besøgte Eliteholdet én af de SønderjyskE hjemmebaner, hvor formstærke personligheder som Esben Hansen, Henrik Hansen, Søren Davidsen og Jonas Lygaard tog de fremmødte med ind i både det sportslige og kommercielle maskinrum på Sydbank Park.

Eliteholdet, et særligt business-netværk bestående af top- og linjechefer og mellemledere, kunne således lade sige oplyse om de fremtidige strategier både på og udenfor banen. Det var da også med en udtalt glæde, at netværket bl.a. kunne høre bestyrelsesformand, Søren Davidsen, fortælle om den seneste konstellation af en lokalt forankret og gennemført lyseblå bestyrelse, der sammen med CEO, Jonas Lygaard, og Sportsdirektør, Esben Hansen, modtager stor opbakning til 2025-strategiplanen fra klubbens amerikanske ejerskab. En plan der på alle måder bygger på de lyseblå værdier ydmyghed, hårdt arbejde og ansvarlighed og i høj grad vægter udvikling af lokale talenter.

Fremtiden ser med andre ord lys ud for SønderjyskE Fodbold A/S, og det gør den bestemt også for Eliteholdets medlemmer, der kan se frem til en række berigende events i det kommende år:

 • Sydbank Aabenraa 30.03.2022: Bankdirektør, Adam Møller, om Sydbanks historie og strategi, og aktieanalysechef, Jacob Pedersen, om hotspots fra globaløkonomien og aktiemarkedet.
 • Eldorado i Haderslev 25.04.2022: Administrerende direktør, Per Laursen, om Eldorados historie, strategi og generationsskifte.
 • Selected Car Group 25.05.2022: Kommerciel direktør, Flemming Rechnitzer, byder velkommen. Gruppeinddelt historiefortælling og rundvisning i virksomhedens forskellige afdelinger.
 • PM Bilinventar og Alterna Huse 15.06.2022: Direktør PM Bilinventar, Per Mathiesen, om virksomheden og udviklingen før, under og efter Corona. Ejere af Alterna Huse, Allan og Henrik Nielsen, giver virksomhedspræsentation og rundvisning i showroom.

 

Er du interesseret i at høre mere om Eliteholdet Business Netværk? Kontakt da kommerciel chef i SUSAM A/S, Henrik Jepsen, via e-mail: hje@susam.dk

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 1. Oktober 15:00
  NFC
  Nykøbing FC
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Mandag D. 19. September
  SJE
  SønderjyskE
  2
  :
  2
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke