én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

DSV og SUSAM viser vejen sammen

Annonce

En forlængelse af samarbejdet om at tilbyde fordelagtig landevejsfragt til medlemmerne af indkøbssamarbejdet, SUSAM A/S, er faldet på plads. Dermed fortsætter et samarbejde, der har millionvis af kilometer og mere end 15 år på bagen.

Søren Kramsbjerg Hansen, General Manager Nordic Traffics ved DSV Road DK, fortæller, at det er et ambitiøst samarbejde, der kører videre:

– Vi deler nogle stærke værdier med SUSAM, Henrik Jepsen og Per Hamborg, og vi er helt enige om, at vi sammen skal vækste og sikre, at SUSAM-medlemmerne kan købe vejtransport i Europa på de bedst mulige vilkår. Takket være den samlede indkøbsvolumen i SUSAM, gælder dette både for store og små virksomheder. Om der er behov bruge 100-vis af lastbiler eller bare en enkelt levering på et fastlagt sted og tidspunkt, har vi et passende setup.

Kollaborationen har styrket DSV’s kendskabsgrad og formet nogle vigtige relationer i den sønderjyske landsdel:

– Samarbejdet har givet os en markant kommerciel tilstedeværelse i Sønderjylland, og der er gennem årene opstået nogle bundsolide relationer, som vi naturligvis ønsker at bibeholde og udvikle på, fortæller Søren Kramsbjerg Hansen.

Når en sønderjysk virksomhed ønsker at gøre brug af konkurrencedygtig og fleksibel fragt på europæiske landeveje, er det bl.a. Henrik Jepsen, administrerende direktør i SUSAM A/S, der sætter en løsning i stand. Han og SUSAM-lejren er da også begejstrede for den nye aftale, der kommer alle parter til gode:

– Vi er glade for at kunne præsentere en forlængelse af samarbejdsaftalen med DSV på international landevej. Aftalen giver DSV en unik indgangsvinkel til at samarbejde med SønderjyskE virksomheder, hvilket både gavner Sønderjysk Elitesport, SUSAM og DSV.

Ønsker du at høre mere om, hvad DSV og SUSAM kan tilbyde af fragtløsninger for din virksomhed, er du velkommen til at henvende dig til Henrik Jepsen på tlf. 40182226 eller mail hje@susam.dk.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke