én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

Davidsen med forlængelse af hovedsponsorat i SønderjyskE

Annonce

Davidsens Tømmerhandel fortsætter det snart 20-årige samarbejde med landsdelsprojektet Sønderjysk Elitesport. Nu forlænger den kendte trælastkoncern også hovedsponsoratet i SønderjyskE Kvindehåndbold, som har hjemmebane i Arena Aabenraa.

Davidsens Tømmerhandel var, sammen med en række andre sønderjyske virksomheder, med til at etablere SønderjyskE tilbage i 2004. Trælastkoncernen har gennem årene og uden ophør været en meget trofast, respekteret og værdsat samarbejdspartner i SønderjyskE.

Nu kan de to parter afsløre, at Davidsens Tømmerhandel fortsætter den meget markante rolle i SønderjyskE Kvindehåndbold:

– Først og fremmest er vi bare så glade og stolte over, at Davidsen i alle årene har været med på den fantastiske rejse med det lyseblå landsdelsprojekt. Det har været uvurderligt, og har sendt et vigtigt signal om sammenhold til virksomhederne i Sønderjylland, siger adm. direktør i SønderjyskE, Klaus Rasmussen, og uddyber:

– Davidsen er med på alle hjemmebanerne i SønderjyskE, og fortsat med stærk synlighed i form af forlængelsen af hovedsponsoraften med SønderjyskE Kvindehåndbold. Davidsen løfter det vigtige hovedsponsorat i fællesskab med andre virksomheder fra landsdelen, og giver dermed også håndboldprojektet i Aabenraa et meget fortjent klap på skulderen. Det hårde og målrettede arbejde med kvindehåndbolden har båret frugt med oprykningen til ligaen i sidste sæson. I denne sæson håber og tror vi på en konsolidering og gerne en placering i slutspillet. Noget, som ganske enkelt ikke var muligt, hvis det ikke var for Davidsen og de andre virksomheder, der bakker op om SønderjyskE, understreger Klaus Rasmussen.

Davidsen fortsætter også samarbejdet med SønderjyskE Herrehåndbold i Sønderborg og SønderjyskE Ishockey i Vojens, fortæller Klaus Rasmussen:

– De sportsglade syd- og sønderjyder vil også i denne sæson opleve Davidsen og deres landskendte logo på bander, storskærme kampsponsorater, og hertil ser vi frem til at byde velkommen til deres dygtige medarbejdere og samarbejdspartnere samt deres erhvervskunder på de lyseblå hjemmebaner, fastslår Klaus Rasmussen.

Hos Davidsens Tømmerhandel ser man også frem til det fortsatte samarbejde med det lyseblå landsdelsprojekt:

– Håndboldpigerne i Aabenraa har vist at stærkt sammenhold, enorm flid og høje sportslige kompetencer går hånd i hånd og sikrer resultater. Pigerne har vist at de vil vinde og være med i den bedste række. Det vil vi gerne fortsætte med at støtte op om, og glæder os meget til at se resultaterne af den igangværende sæson, fortæller Henrik Clausen administrerende direktør i Davidsens Tømmerhandel, og fortsætter:

– Vi tror fuldt fast på, at den sønderjyske sammenhængskraft sikrer et stærkt Sønderjylland. Derfor fortsætter vi støtten til de to håndboldhold og ishockey’en i SønderjyskE. Sporten er med til at sikre Sønderjyllands synlighed i resten af Danmark og synlighed betyder meget for den videre udvikling af vores region, for vores kunder og for vores medarbejdere, understreger Henrik Clausen.

Om Landsdelsprojektet Sønderjysk Elitesport

Landsdelsprojektet Sønderjysk Elitesport består af et kvindehåndboldhold med hjemmebane i Arena Aabenraa, et herrehåndboldhold med base i Broager Sparekasse Skansen samt et ishockeyhold med hjemmebane i Frøs Arena, Vojens. Hertil indgår også Sønderjysk Udviklingssamarbejde A/S, SUSAM, som formidler indkøbsaftaler på vegne af en lang række virksomheder i Syd- og Sønderjylland. Landsdelsprojektet har til formål at udvikle, markedsføre og profilere Sønderjylland.

Om Davidsens Tømmerhandel A/S

Davidsens Tømmerhandel er en 100 % familieejet handelsvirksomhed inden for trælast og byggemarked. Selskabet har i dag 22 forretninger i Danmark og en enkelt i Grønland. Davidsen har i mere end 75 år været en troværdig og seriøs samarbejdspartner for professionelle og til de kvalitetsbevidste gør-det-selv kunder. Davidsens Tømmerhandel har i dag ca. 1.000 medarbejdere. Den 23. august 2023 blev det annonceret, at den finske handelsvirksomhed, Kesko, har købt 90 procent af ejerandelen i Davidsen. Handlen afventer konkurrencemyndighedernes godkendelse.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 25. Februar 20:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 2. December
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  2
  Hillerød Fodbold
  HIL

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke