én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

Ballum IT er udstyrspartner i SønderjyskE E-Sport

Annonce

e-Superligaen er endelig skudt i gang igen, og vores fantastiske esporthold træner fortsat på højtryk for at kunne brillere i den nationale FIFA-turnering.

Som en forfatter uden pen, er en dygtig FIFA-spiller også ringe stillet uden det rette hardware. Derfor er vi også glade og stolte over, at @Ballum IT har valgt at blive udstyrspartner for SønderjyskE E-sport.

Rene Christensen, indehaver af Ballum IT, lægger stor vægt på, at der ikke må gås på kompromis med kvaliteten af udstyret. Hos Ballum IT har man stor viden om IT-udstyr, og derfor er holdet altså nu sikret de bedst mulige betingelser for at træne og konkurrere i ligaen.

Står du eller din virksomhed og mangler hardware eller IT-service, kan vi altså på det kraftigt anbefale Rene og co. hos Ballum IT.

Vi er meget begejstrede for Ballum ITs store engagement, og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde. Inden længe kan alle SønderjyskE fans også glæde sig til at se den nye SønderjyskE hjemmeside, som er ved at blive udviklet i samarbejde med : ja, du gættede rigtigt – Ballum IT.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke