én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Sæsonrekorden står for fald på Sydbank Park

Annonce

Billetsalget til mandagens kamp mod Vejle Boldklub går strygende, og det ser ud til, at vi bliver over 3.500 tilskuere på Sydbank Park i årets sidste kamp.

Lige om lidt venter en lang vinterpause, men inden da slutter vi af med et brag af en kamp, når vi mandag aften hjemme på Sydbank Park tager imod førerholdet i NordicBet Ligaen, Vejle Boldklub.

Det er en kamp, hvor vi sætter alle sejl for at slutte efterårssæsonen af med en sejr, og heldigvis ser det ud til, at sønderjyderne støtter op om holdet, når der er allermest brug for det.

Billetsalget til kampen går i hvert fald strygende, og det ser ud til, at vi denne gang samles flere på Sydbank Park, end vi har gjort hidtil i sæsonen i NordicBet Ligaen.

Administrationschef Niels Esbensen siger om billetsalget:

– Det er klart den kamp i efteråret, der har været mest efterspørgsel omkring. Sponsorerne var tidligt ude at booke billetter til Fuglsang Loungen, som er stuvende fuld, og vi må tage plateauet i brug for, at der er plads til alle.

– Det almindelige billetsalg ligger også højere end normalt, og da vi også har over 500 ungdomsspillere fra samarbejdsklubberne på besøg, vil jeg blive meget overrasket, hvis vi ikke kommer over sæsonrekorden på 2.812. Desuden kan vi se frem til, at Vejle vil komme med sæsonens højeste antal på udebaneafsnittet, så der er lagt op til en festlig aften på Sydbank Park, hvor vi formentligt bliver mere end 3.500 tilskuere, siger Niels Esbensen.

Dørene på Sydbank Park åbner klokken 18.00, og vi opfordrer til, at man kommer tidligt på stadion. Der er aktiviteter og Happy Half Hour i Reick Møbler-boldgaden under Pro Tech CNC-tribunen fra klokken 18 til 18.35 (læs mere her).

Fra klokken 18.45 er der underholdning på banen, hvor lokale dansepiger fra CMS Entertainment giver den gas op til kampstart.

Hvis du slet ikke kan vente med at komme på stadion og tage del i fællesskabet, er der mulighed for allerede fra klokken 16.00 at komme i fanlokalet under Davidsen-tribunen – adgang af den store port ved boldgaden mellem stadion og idrætscentret.

Køb din billet til kampen her: https://shop-fodbold.soenderjyske.dk/

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
  • Kommende kamp
    Nordicbet Liga
    Fredag D. 26. April 19:00
    KIF
    Kolding IF
    VS
    Sønderjyske Fodbold
    SJF
    Seneste resultat
  • Seneste resultat
    Nordicbet Liga
    Torsdag D. 18. April
    SJF
    Sønderjyske Fodbold
    0
    :
    0
    Vendsyssel FF
    VEN

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke