én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE Fodbold er tilbage på lokale hænder

Annonce

Familierne Davidsen, der ejer Davidsens Tømmerhandel, og Morten Kristoffer Larsen og Markus Kristoffer Hansen, der ejer en lang række virksomheder i det sydjyske, har overtaget ejerskabet af SønderjyskE Fodbold fra amerikanske Robert Platek. Dermed er SønderjyskE Fodbold tilbage på lokale hænder.

Efter knap to års amerikansk ejerskab er SønderjyskE Fodbold nu tilbage på lokale hænder.

Familierne Davidsen, der ejer Davidsens Tømmerhandel, og Morten Kristoffer Larsen og Markus Kristoffer Hansen, der ejer en lang række virksomheder i Syd- og Sønderjylland, har overtaget ejerskabet af SønderjyskE Fodbold fra amerikanske Robert Platek.

De nye ejere har et stort ønske om at bevare og udbygge den lokale forankring i Sønderjylland med det altoverskyggende formål, at SønderjyskE Fodbold skal give gode oplevelser og styrke fællesskabet i landsdelen. Klubben skal skabe et stærkt tilhørsforhold og gøre folk i Sønderjylland stolte. SønderjyskE Fodbold skal være med til at gøre landsdelen attraktiv og tiltrække og beholde god arbejdskraft, og det kan et stærk, lokalforankret fodboldklub være med til at bidrage til.

Mens Davidsen-familien har været en trofast støtte til SønderjyskE siden etableringen, er familien med Morten Kristoffer Larsen og Markus Kristoffer Hansen nye ansigter i klubben. De har fulgt SønderjyskE Fodbold over en lang årrække og er fascineret af det særlige landsdelsprojekt og de sønderjyske dyder.

– Vi glæder os over at blive en del af den sønderjyske fodboldfamilie, og vi ser frem til, at vi sammen med sønderjyderne skal være med til at skabe fundamentet til, at SønderjyskE Fodbold kan have sin berettigelse i toppen af dansk fodbold.

– SønderjyskE Fodbold er skabt ved at lægge lag på lag, og det vil vi fortsætte med, og de klassiske SønderjyskE-værdier vil blive prioriteret højt. Det er netop SønderjyskE’s stærke værdier om sammenhold, ydmyghed, hårdt arbejde og ansvarlighed, som gør, at vi går ind i klubben. De værdier har rødder langt ud i den sønderjyske muld og skal kunne føles i alt lige fra, hvad spillerne leverer på banen over den måde, som vi vil investere på, til hvordan vores fans og sponsorer oplever klubben, siger Markus Kristoffer Hansen og uddyber:

– Vi har en stærk tro på, at vi i fælles flok kan løfte klubben til på sigt at være blandt Danmarks bedste fodboldklubber. Gennem hårdt arbejde, ydmyghed og fælles hjælp kan vi igen kan skabe store oplevelser for hele landsdelen.

– Vi har et stort ønske om at fortsætte det gode samarbejde med moderklubben HFK og vores over 50 samarbejdsklubber og være med til at skabe et sammenhold og fællesskab i Sønderjylland. Det er vigtigt for os at være med til i fællesskab at løfte Sønderjylland og sikre, at vores unge mennesker har de bedste muligheder. Vi skal i fællesskab arbejde hårdt for igen at kunne være stolte af hele landsdelens fodboldhold, siger Markus Kristoffer Hansen.

En af de virksomheder, der altid har stået bag SønderjyskE, er Davidsens Tømmerhandel, og Davidsen-familien har været en af de store drivkræfter i både opstart og drift af klubben.

– Vi glæder os over, at SønderjyskE Fodbold er tilbage på sønderjyske hænder, og der er masser af hjerteblod i den investering, vi har taget som familie. Vi ønsker, at SønderjyskE Fodbold skal bevare og udbygge den sønderjyske identitet, og vi håber – og det er nødvendigt – at landsdelen i endnu højere grad vil bakke op om klubben og ejerskabet, så vi fortsat kan give sønderjyderne store oplevelser.

– Vi har haft uforglemmelige oplevelser i Superligaen, pokalfinaler og i Europa, og vi har altid haft en stor tro på et fælles fodboldprojekt i Sønderjylland. Det er vigtigt, at regionen har et fodboldhold, som spiller med på øverste hylde, og det er vigtigt, at vi står sammen om det, hvis det skal lykkes, siger Povl Davidsen.

Søren Davidsen, der fortsætter som bestyrelsesformand i SønderjyskE Fodbold, slår fast, at retningen og værdierne fortsætter efter ejerskiftet, og han appellerer til, at landsdelen bakker op om klubben, så SønderjyskE Fodbold kan drives videre som en succesfuld, sønderjysk klub.

– De nye ejere vil fastholde retningen og sikre, at SønderjyskE Fodbold er en sønderjysk klub. SønderjyskE Fodbold er en klub, der er bygget på kernesunde værdier. Klubben var ikke nået hertil uden en stor indsats fra mange sønderjyske ildsjæle og en solid opbakning fra hele landsdelen fra både sponsorere og fans.

– Vi er som de nye ejere meget bevidste om, at vi ikke alene kan løfte denne opgave. Men ved fælles hjælp fra alle vores fantastiske ildsjæle kan vi løfte SønderjyskE Fodbold og skabe oplevelser for hele Sønderjylland og vise resten af fodbolddanmark, hvad man ved fælles hjælp kan præstere, siger Søren Davidsen.

De nye ejere takker i fællesskab Robert Platek for det gode samarbejde, der har været omkring ejerskiftet og ønsker ham og familien alt det bedste fremover.

SønderjyskE Fodbolds nye ejerskab udgøres af Davidsen-familien og MKH Fodbold A/S, der har adresse i Christiansfeld.

Ejerskabet vil i den kommende tid nedsætte bestyrelse og direktion og melde ud om dette, når det er endeligt fastlagt.

Spørgsmål omkring ejerskiftet vil blive besvaret af bestyrelsesformand Søren Davidsen.

Pressekontakt sker gennem pressechef Jacob Ravn på jr@soenderjyske.dk og 92154060.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
  • Kommende kamp
    3F Superliga
    Søndag D. 6. Oktober 14:00
    SJF
    Sønderjyske Fodbold
    VS
    FC Nordsjælland
    FCN
    Seneste resultat
  • Seneste resultat
    3F Superliga
    Søndag D. 29. September
    AAB
    AaB
    3
    :
    0
    Sønderjyske Fodbold
    SJF

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de de seneste nyheder direkte i din indbakke