én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE Fodbold skriver med Christoffer Remmer

Annonce

SønderjyskE Fodbold har skrevet en toårig kontrakt med højrebacken Christoffer Remmer, der vender hjem til Danmark efter seks sæsoner i udlandet.

29-årige Christoffer Remmer forstærker nu forsvaret i SønderjyskE Fodbold.

Efter seks sæsoner i udlandet vender den tidligere FC København-spiller hjem til Danmark, hvor han har lavet en toårig aftale med SønderjyskE Fodbold.

Remmer fik sin fodboldopdragelse i FC København, som han spillede 67 førsteholdskampe for, inden han i 2016 blev solgt til norske Molde FK. I 2019 gik turen videre til belgiske KVC Westerlo, hvor han nu har kontraktudløb. I landsholdsregi er det blevet til 40 ungdomslandskampe.

Nu venter en ny udfordring i SønderjyskE Fodbold, hvor sportsdirektør Esben Hansen glæder sig over tilgangen.

– Vi er meget glade for, at Christoffer Remmer bliver en del af SønderjyskE efter sommerferien. Han er en spiller, som vi har et indgående kendskab til, og som vi kender kvaliteten af. Han kommer til at bidrage til både træning og kamp fra første dag, og han har desuden nogle ledelsesmæssige kompetencer, som vi også får glæde af.

– Remmer har haft nogle gode år i udlandet, men det er ikke blevet til meget spilletid det seneste år, og derfor har vi også mulighed for at hente en spiller af den kaliber. Både han og vi har en forventning om, at han får masser af spilletid her, og han er tiltænkt en stor rolle på holdet.

– Det er en sulten spiller, der kommer hjem til Danmark, og i de samtaler, vi har haft, har han vist stor interesse og dedikation til vores projekt. Han har det, vi leder efter, og han er meget motiveret for at komme hertil, så vi glæder os meget til at se ham i lyseblåt efter sommerferien, siger Esben Hansen.

Christoffer Remmer glæder sig over sit skifte til SønderjyskE Fodbold.

– Det føles rigtig godt at have skrevet kontrakt her i SønderjyskE. Jeg er glad for at vende hjem til Danmark, og jeg ser frem til at blive en del af et yderst spændende projekt. Jeg har noget erfaring med hjem fra udlandet, som jeg mener, jeg kan bruge her i klubben.

– Jeg har haft nogle meget positive samtaler med Henrik Hansen og Esben Hansen, der har fortalt om projektet og klubbens ambitioner. Jeg stod også i en situation, hvor jeg ikke har spillet så meget det seneste år, som jeg gerne ville, og jeg er meget sulten og motiveret for at komme til at spille igen, og derfor et det bare et godt match. Jeg glæder mig til at komme i gang og ser frem til at møde fansene til sæsonens første hjemmekamp, siger Christoffer Remmer.

Christoffer Remmer har fået trøje nummer 2.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
  • Kommende kamp
    Nordicbet Liga
    Fredag D. 26. April 19:00
    KIF
    Kolding IF
    VS
    Sønderjyske Fodbold
    SJF
    Seneste resultat
  • Seneste resultat
    Nordicbet Liga
    Torsdag D. 18. April
    SJF
    Sønderjyske Fodbold
    0
    :
    0
    Vendsyssel FF
    VEN

Søg på Sønderjyske.dk

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke